Partyband

Coverband voor elk feest

Landelijke wandlampen zijn erg belangrijk in uw verlichtingspakket. Ze zijn de ultieme aanvulling op andere lichtbronnen. Vaak zijn ze subtieler en geven ze een mooi accent aan de kwaliteiten van uw rustiek interieur. Maar dat niet alleen. Ze hebben ook een praktische kant: ze geven richting en structuur aan uw huis en helpen een veilig licht creëren op de donkerdere plekjes van uw woning.

Verlichting – GEKR Feestverhuur.
Heel wat evenementen vinden plaats als het donker is. In dat geval is extra verlichting noodzakelijk. Bij GEKR ontdekt u een ruim assortiment verlichtingsoplossingen voor uw evenement.
We hebben bijvoorbeeld speciale verlichting om de binnenkant van onze starshade tenten te verlichten. Er zijn ook RGB LED spots. Die kunnen alle mogelijke kleuren produceren. Tenslotte blijven de klassieke lampenslingers erg populair.

Diverse feestverlichting huren – Boels
Of uw evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, vaak is de inzet van extra (sfeer)verlichting noodzakelijk. Bij Boels Party & Events kunnen we u daarin tot de puntjes voorzien. We hebben onder meer trendy designlampen met led-verlichting in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen uit feestverlichting, een klassieke Franse lantaarn en/of noodverlichting.

Disco Verlichting Huren
De disco verlichting uit onze verhuur kent zijn oorsprong in de jaren ’70. Men had ingezien dat – naast de statische verlichting van het feest – lichteffecten hét hulpmiddel was die het publiek uitnodigde om te dansen. Hoe meer variatie en spektakel, hoe voller de dansvloer stond. En dat gaat verder dan de discobol alleen. Wanneer je gestuurde discolampen (via geluid of DMX) gaat huren, geef je meteen de nodige extra dynamiek aan je lichtshow om een top feest te organiseren. Deze DJ licht effecten die wij te huur aanbieden worden meestal boven of naast de DJ booth geplaatst, en hebben zo voldoende bereik om gans uw feestzaal van deze effecten te laten meegenieten.

Verlichting huren bij Huurland
Verlichting huren is essentieel als u een feest of event organiseert. Kies voor een strakke verlichting voor het uitlichten van een podium of bent u op zoek naar een bonte verzameling aan discolampen met spiegelbollen op uw feest. Wij verhuren alle verlichting uit eigen voorraad. Wilt u verlichting huren om van u feest echt een FEEST te maken? Wij verhuren verlichte dansvloeren, disco-verlichting, de ouderwetse spiegelbol en vele soorten LED verlichting om uw feest een bijzonder tintje te geven. Verlichting huren hóórt bij een feest.

Verhuur licht bij axse.be..
Licht huren tovert jouw evenement om tot een gezellig geheel en brengt je gasten in de sfeer. Om de ideale licht set voor jouw event samen te stellen, hebben wij alle mogelijke “armaturen” van een lichtset hieronder netjes opgesomd.Led verlichting huren? Op deze pagina kan je ons aanbod zien van licht apparatuur met led-verlichting, ledparren, … Je bent goed bezig voor het milieu, en ook nog eens voor je eigen portemonnee als je ledverlichting huurt! ledverlichting heeft immers een erg laag gebruik van energie.