Partyband

Coverband voor elk feest

Stapelbedden

Op zoek naar een stapelbed? Ontdek in ons ruime assortiment stapelbedden welk stapelbed aan jouw wensen voldoet en ga meteen aan de slag met het inrichten van de kamer!

Verhuur meubilair – Expo Rent – Eventonline.
Expo Rent heeft zich de voorbije jaren duidelijk kunnen positioneren als een toonaangevend bedrijf binnen de verhuur van trendy Loungemeubilair en tapijttegels voor beurzen en exclusive evenementen.

Wij zetten het meubilair niet zo maar eventjes snel af aan de inkom, ons materiaal wordt door onze diensten geleverd, uitgepakt, gemonteerd, geplaatst en onmiddellijk na het evenement ontruimd. In de drukke en soms hectische businesswereld staat onze klant meer dan ooit centraal. Service dragen wij hoog in de vaandel, 7d op 7. Flexibiliteit is ons sterk punt .

 

Verhuur feestmateriaal – Eventbureau Gent
Als u wilt een feest organiseren dan kan u bij Eland terecht! Of u nu wilt feestmateriaal huren of je zoekt hulp met de organisatie van een themafeest, bedrijfsevent, verjaardagsfeest of huwelijk: bij ons bent u aan het juiste adres. Op basis van een transparante offerte tekenen wij de krijtlijnen van uw event, waarna we zowel professioneel als creatief op zoek gaan naar de tools om van uw evenement een echte topper te maken!
Uw event wordt zo realistisch mogelijk voorgesteld met 3D-tekeningen en ander beeldmateriaal.

 

Meubilair huren voor evenementen | Alvero Event Meubilair
De juiste inrichting kiezen voor uw evenement is heel belangrijk als u een goede indruk wilt achterlaten bij uw gasten. Alvero is gespecialiseerd en expert in tijdelijke inrichting. Wij leveren en plaatsen onze meubels met ons eigen wagenpark bij onze klanten binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Eerst en vooral moet je nadenken over het type evenement dat u wilt organiseren. Afhankelijk daarvan en het aantal uitgenodigde bezoekers kan een inschatting gemaakt worden van de benodigde meubels dat u kunt huren voor uw evenement.

 

Verhuur van meubilair en decoratie voor evenementen
Lang gekoesterde items met een dromerige uitstraling en ruwe kantjes zorgen voor een ultiem thuisgevoel. Bij deze stijl staan natuurlijke materialen voorop. Kies unieke voorwerpen, zachte kleurpaletten, vintagestoffen en luxueuze texturen, en creëer een romantische look. De shabby chic details wekken een instant easy-going vibe op waar al je gasten van zullen houden. Rauwe en rustieke items voelen zich in hun element in dit stoere industriële thema. Deze tijdloze look combineert eenvoud met een ruig tintje en legt de focus op het functionele; beton, metaal, koper en hout leveren mooie contrasten op. Met de juiste ruwe accessoires maak je er meteen een feestelijk geheel van.

 

verhuur van classic & design meubilair voor uw evenement
Onze hoofdactiviteit bestaat uit de verhuur van DESIGN en CLASSIC meubilair van wereldberoemde merken zoals Cassina, Knoll, Kartell, Flamant, Driade, Serralunga, Vitra, La Palma, Plust, Extremis, Fatboy… en een eigen collectie waaronder tafels, bars, backbars, licht en geluid. Een ander deel zijn de support artikelen, voornamelijk frigo’s, podia, afsluitingen, elektriciteit, brandveiligheid en dergelijke. Classic Design Rental spitst zich vooral toe op beurzen, congressen, productpresentaties, persvoorstellingen, conferenties, festivals, film industrie, personeelsfeesten, huwelijksfeesten en andere privé-feesten. Een persoonlijke en professionele samenwerking met eventbureaus, marketeers, feestarchitecten, tentenbouwers, standenbouwers en cateringbedrijven is onze kracht. Door onze jarenlange ervaring in de branche helpen wij onze klanten met het uitwerken van de gewenste sfeer. Verschillende elementen kunnen op vraag gepersonaliseerd worden in functie van de klant of locatie om het event een extra touche te geven. Ook bieden wij onze klanten een full service van verhuur van meubilair met transport, op- en afbouw onder eigen beheer.