Partyband

Coverband voor elk feest

Salontafels

Bij Emob verkopen we salontafels in alle denkbare formaten, vormen en stijlen. Uitermate handig om jouw hapjes en drankjes binnen handbereik te hebben tijdens een gezellig tv-avondje, voor een borrelavondje of misschien wel een afterparty!

Meubilair huren voor Party
Meubilair voor elke gelegenheid vindt u bij Cosmos Events. In onze verhuur bieden wij u een uitgebreid assortiment aan meubilair. Huur tafels en stoelen voor elke gelegenheid of feest. De huur van meubilair kan op afhaal- of leverbasis. De vermelde huurprijzen zijn geleverd incl. BTW excl. transportkosten (afhankelijk van de locatie), dit voor een huurperiode van max. 4 dagen. Haalt u de tafels en stoelen liever af in ons magazijn ? Geen probleem, u ontvangt dan zelfs 15% korting op de huurprijs.

Tafels en stoelen huren voor uw feest.
we zijn nog volop bezig ons bedrijf uit te breiden dus kom zeker regelmatig eens kijken op de site of onze Facebookpagina voor updates en nieuwe attracties of producten
alle prijzen zijn inclusief Btw , levering en plaatsing inbegrepen binnen een straal van 15 km van onze vestiging tenzij anders vermeld. Betaling gebeurt vooraf via overschrijving , contant bij levering of via de bancontact-app op smartphone. U kan ook steeds zelf uw attractie komen afhalen en terug brengen , let wel een gemiddeld springkasteel weegt ongeveer 130 kg en u hebt een aanhangwagen of bestelwagen nodig om het te kunnen vervoeren.

Verhuur van tafels en stoelen bij Rent-Event.
Voor elk feest kan men beroep doen op verhuur van tafels en stoelen. De keuzemogelijkheden zijn groot en er zijn dan ook verschillende zaken om rekening mee te houden. De gekozen tafels en stoelen dienen rekening te houden met elkaar, zowel op gebied van stijl als maten. Een eerste prioriteit bij het organiseren van een feest is de zorg voor een aangename zitplaats voor elke genodigde. Hiervoor kan men beroep doen op verhuur van tafels en stoelen. In een ruimte vormen de tafels samen met de stoelen vaak het middelpunt van de ruimte. Bij het maken van de keuze aan stoelen wordt dan ook met verscheidene zaken rekening gehouden, waaronder de afmetingen, de ergonomie, het comfort, de stabiliteit, de functionaliteit, de eenvoud in onderhoud, het design en de gewenste uitstraling.

Horeca meubilair verhuur: Tafels en stoelen huren – Boels
Meubilair speelt een belangrijke rol bij de inrichting en aankleding van uw evenement. Boels Party & Events is voortdurend op zoek naar de nieuwste trends. Of het nu gaat om een receptie of om een vip-event met vele honderden gasten, wij beschikken altijd over meubilair in de juiste stijl en in de juiste hoeveelheid. Wilt u ├ęcht iets exclusiefs? Dan wijzen we u graag op ons unieke Design by Boels meubilair. Al dan niet voorzien van led-verlichting