Partyband

Coverband voor elk feest

By - admin

HOE BOEKT U DE JUISTE MUZIEKBAND VOOR UW EVENEMENT

Als u een huwelijksreceptie, verjaardag, bedrijfsevenement, of een ander feest plant, bent u misschien op zoek naar een fantastische feestband om te boeken. Op dezelfde manier dat u uw onderzoek doen op de beste sport sites zoals blackjack voordat weddenschappen, moet u onderzoek doen naar de partij bands. Iedereen weet dat de band is van cruciaal belang, omdat ze het element van het evenement dat mensen zal krijgen op de dansvloer. De partij band die u kiest kan echt maken of breken het evenement.

Dit proces kan vaak overweldigend zijn voor feestplanners. Met zo veel opties voor feestbands beschikbaar, hoe kan je de juiste band kiezen?

TIPS

  • Denk na over wat voor soort evenement het is

Verschillende evenementen vereisen vaak verschillende soorten feestbands. Dertienjarigen in een bar zullen op heel andere muziek willen dansen dan oudere zakenmensen op een bedrijfsgala. Bijvoorbeeld:

  • Huwelijksverjaardag

De feestband voor een huwelijksverjaardag moet gebaseerd zijn op de unieke smaken en leeftijden van het koppel. Als het echtpaar van reggae houdt, boek dan een reggae band. Houden ze van muziek uit de jaren zeventig, boek dan een jaren zeventig coverband. Wij stellen echter een feestband voor met Motown/de jaren 60 en klassieke liefdesliedjes als er geen echte richting is. Dit soort muziek is altijd romantisch, licht en leuk. Als de verjaardag wordt gevierd een ouder echtpaar, raden wij een feest band die muziek speelt uit de jeugd van het paar.

  • Bedrijfsfeest

Een live cover band die zowel klassieke hits en de huidige Top 40 nummers speelt is meestal de beste keuze voor elk feest met een divers scala aan leeftijden waar je hoopt dat de gasten dansen. De klassiekers zullen tegemoet komen aan de oudere gasten, terwijl de Top 40 nummers de jongere werknemers, collega’s, investeerders en partners zullen aanspreken. Een goede coverband moet voor energie en plezier zorgen en mensen gemakkelijk op de dansvloer kunnen krijgen.

  • Bedrijfsevenement

Stel, je plant een bedrijfsevenement dat minder een feest is en meer professioneel of formeel, zoals een conferentie of productlancering. Je kunt overwegen om goede achtergrondmuziekmuzikanten te boeken: iets als een jazztrio of een strijksolist. Je wilt iets dat bijdraagt aan de professionele sfeer maar niet afleidt.

Andere factoren

  1. Bruiloft receptie

Bij een huwelijksreceptie gaat het er meestal om de gasten de hele nacht aan het dansen te houden. Daarom moet een goede feestband voor een huwelijksreceptie waarschijnlijk erg lijken op een bedrijfsfeest met commerciĆ«le hits, zowel oude als nieuwe. En als er kinderen op de receptie zijn, misschien een paar speciale nummers alleen voor hen om een “kids only” dans gedurende de avond te hebben.

  1. Begrijp de gasten

Hoewel het bovenstaande advies in het algemeen goed is, kan het zijn dat u nog specifieker wilt worden. U kunt nog steeds nodig om het publiek te peilen en uw oordeel te gebruiken bij het kiezen van een feest band, net als weddenschappen sites zoals blackjack peilen van de gebruiker voorkeuren.

Het is uiterst belangrijk om de leeftijdsgroep van het publiek te overwegen, de toon van het evenement, en de algemene smaak van de gasten. Weten wat gaat iedereen te betrekken en maken het leuk is van cruciaal belang.

  1. Denk na over de integratie van het thema van het feest

Als het evenement dat je plant een thema heeft, overweeg dan om een feestband te boeken die bij het thema past. Dit voegt altijd een element van uniciteit en plezier.

  1. Check met uw locatie

Neem contact op met de locatie van je evenement om te zien of ze een feestband kunnen voorstellen. Vaak heeft de locatie een volledige lijst van doorgelichte merken waar ze eerder mee hebben gewerkt, wat je kan helpen om je zoektocht te beperken. Bij Imperial hebben we een lijst met allerlei soorten leveranciers, van fotografen tot bands tot bloemisten. Vraag het gewoon aan uw locatiemanager; u zult verbaasd zijn hoeveel zij u kunnen helpen.